Sunt medic specialist pediatrie cu o continua perfectionare  prin cursuri de specialitate postuniversitare si cred cu tarie in vocatia mea si  in dragostea fata de copii. Ca si medic pediatru dar si ca mama consider comunicarea foarte importanta de aceea am creat primul site de pediatrie din Cluj-Napoca in urma cu peste 7 ani care pune la dispozitia celor interesati  zeci de articole de specialitate, peste 15.000 de comentarii si raspunsuri la intrebari care se bucura  de un numar din ce in ce mai mare de vizitatori(peste 4.100.000 de vizitatori unici).

Am acordat o atentie deosebita primului an din viata copiilor prin seria SA CRESTEM IMPREUNA, un serial cu 12 episoade in care sunt descrise in amanunt toate aspectele legate de cresterea si dezvoltarea bebelusilor.

De asemenea am abordat cele mai frecvente boli care pot sa apara in copilarie precum si problemele tot mai acute legate de alimentatie si de rolul acesteia pentru o crestere sanatoasa.

In masura timpului disponibil, articolele sunt mereu actualizate, chiar daca unele din ele au peste 6 anisori de la prima publicare.

Contul de facebook are de asemenea peste 5000 de adepti iar pagina PediatruCluj are deja peste 13.900 de “like-uri”, facand astfel mult mai usoara comunicarea cu parintii.

Am colaborat excelent cu Centrul Medical Asteco timp de 4 ani  creand conceptul unic COPIL SANATOS. Am organizat impreuna doua editii( Calimanesti 2011, Smida 2012) ale singurei tabare dedicata stilului de viata sanatos care s-a bucurat de un real succes si care cu siguranta nu se va opri aici. 

La  Cuibul Berzelor am organizat  timp de peste 3 ani cursuri de diversificare a alimentatiei la bebelusi, pornind de la premisa ca o alimentatie sanatoasa in primul an de viata sta la baza unei fundatii solide pentru o dezvoltare armonioasa.Au fost peste 30 de editii, cursul bazandu-se  pe informatii actualizate in consens cu recomandarile Societatii Europene de Nutritie si Gastroeneterologie Pediatrica, precum si ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Cursul se desfasoara in continuare, si am ajuns la venerabila varsta de 64 de editii.

Incepand cu luna mai 2012 am lansat primul abonament pentru bebelusi, Abonamentul Primul An care deja are zeci de “absolventi”. Din pacate, din cauza numarului mare de bebelusi inscrisi, pana in decembrie 2017 nu se mai fac inscrieri in acest abonament.

Din noiembrie 2012 organizez un Curs de Urgente pentru a familiariza parintii cu cele mai frecvente boli si accidente din perioada copilariei.De asemenea, in colaborare cu Centrul Playfullearning organizez un curs unic in momentul de fata, Cursul de Nutritie 1-3 ani care imbina aspectele medicale cu cele de ordin psihologic, fiind singurul curs unde un medic pediatru si un psiholog(Alexandra Gorea) “dezbat” impreuna cu parintii drumul dificil al unei nutritii sanatoase, esentiale pentru o crestere si dezvoltare armonioasa.

Un nou Curs si-a facut deja debutul, Cursul dedicat dezvoltarii medicale dar si psihice in primele 12 luni de viata. Cursul Etape de Dezvoltare aduce acelasi concept al imbinarii dezvoltarii fizice/motorii si psihice, fiind realizat impreuna cu Alexandra Gorea, psiholog si director al Centrului Playfullearning.

Prin consultatiile efectuate la cabinet si chiar la domiciliu atunci cand a fost cazul am creat o altfel de relatie cu parintii si copiii, o relatie bazata pe comunicare, flexibilitate, profesionalism si prietenie, telefonul, e-mailul fiind zilnic la dispozitia parintilor, atunci cand acestia au urgent nevoie de un sfat, o recomandare.

Si, pentru ca am crescut, ne-am mutat in casa noua, incepand din decembrie 2014 ma gasiti impreuna cu colaboratorii mei la Pediatru Cluj “acasa”, pe str. Tache Ionescu nr.20, cu aceeasi atitudine, disponibilitate si profesionalism.

CE VA OFERIM ?

Asadar dragi mamici, tatici, bunci si scumpii mei pacienti va astept cu o altfel de consultatie, cu o altfel de atitudine, cu multe raspunsuri la intrebarile care credeati ca nu au raspuns  si sper ca impreuna prin sugestiile, sfaturile, criticile dumneavoastra sa reusim sa crestem sanatosi si voinici.