pediatru cluj, pediatrie, alimentatie copii
 Cabinet:
Cluj-Napoca, Str. Tache  Ionescu nr 20
 Program dr. Delia Chira:
Luni,Marti,Miercuri,Joi, Vineri: 8.30-17.00(ultima consultatie)
Programari se pot face zilnic, de luni pana vineri in intervalul orar 8.00-17.00:
Tel: 0364738907 ; 0720032120
Consultatiile se desfasoara doar la cabinet pe baza de programare in prealabil. Pentru a evita situatiile neplacute va rog sa respectati ora de programare; de asemenea, chiar daca va aflati intr-o situatie de maxima urgenta, va rog sa intelegeti ca nu am posibilitatea de a efectua consultatii “printre” programari.
        Tinand cont de contextul actual si din dorinta de a reduce la 
        minim  riscul oricaror infectii va rugam sa ne anuntati telefonic
        cand ati ajuns,urmand ca, colegele mele sa va anunte cand puteti
        intra.
Mentiune importanta!!!
Prin decizie internă purtarea măştii în toate spaţiile interioare din centrul nostru rămâne obligatorie. Această decizie este independentă de legile de obligativitate la nivel national, este o condiţie de acces la consultaţii. Spaţiul exterior poate fi utilizat fără mască.
Centrul nostru este accesat de un număr foarte mare de persoane vulnerabile:nou nascuti/prematuri,copilasi cu probleme cronice de santate si,consideram ca este de datoria noastra sa le oferim un mediu sigur!
Avand in vedere timpul limitat si posibilitatea restransa de comunicare din timpul zilei, in cazul in care nu reusiti sa luati legatura cu mine, sunati cu incredere la receptie  iar colegele mele va vor da informatii suplimentare; exista de asemenea posibilitatea semnalarii unei probleme prin SMS(0720032120) sau mail(pediatru@pediatrucluj.ro).
Tarife consultatii:
1. Consultatie la cabinet – 300 Ron;
2. Control( in primele 7 zile de la primul consult, in cazul infectiilor acute) – 150 Ron;
3. Consultatie simultana a doi frati- reducere 50% pentru al doilea copilas(tarif total:450 ron); pentru 3 frati costul total este de 550 ron.