Contact/Programari

Dragii mei,
   Tinand cont de situatia actuala programul de consultatii s-a redus considerabil iar pentru ca dvs sa stati acasa si sa beneficiati in continuare de servicii medicale(chiar daca un pic mai “altfel”) am decis sa fie disponibila varianta online(pe mail cu raspuns in maxim 48 ore, respectiv live-necesita instalarea unei aplicatii sau pe telefon); oricare varianta necesita o preinregistrare(aceasta se face pe mail: pediatru@pediatrucluj.ro)
pediatru cluj, pediatrie, alimentatie copii
 Cabinet:
Cluj-Napoca, Str. Tache  Ionescu nr 20
 Program dr. Delia Chira:
Luni,Marti,Miercuri,Joi, Vineri: 8.30-17.00(ultima consultatie)
Programari se pot face zilnic, de luni pana vineri in intervalul orar 8.00-18.00:
Tel: 0364738907 ; 0720032120
Consultatiile se desfasoara doar la cabinet pe baza de programare in prealabil. Pentru a evita situatiile neplacute va rog sa respectati ora de programare; de asemenea, chiar daca va aflati intr-o situatie de maxima urgenta, va rog sa intelegeti ca nu am posibilitatea de a efectua consultatii “printre” programari.
Avand in vedere timpul limitat si posibilitatea restransa de comunicare din timpul zilei, in cazul in care nu reusiti sa luati legatura cu mine, sunati cu incredere la receptie  iar colegele mele va vor da informatii suplimentare; exista de asemenea posibilitatea semnalarii unei probleme prin SMS(0720032120) sau mail(pediatru@pediatrucluj.ro).
Tarife consultatii:
1. Consultatie la cabinet – 150 Ron;
2. Control( in primele 7 zile de la primul consult, in cazul infectiilor acute) – 70 Ron;
3. Consultatie simultana a doi frati- reducere 50% pentru al doilea copilas(tarif total:220 ron); pentru 3 frati costul total este de 270 ron.
Sitemap